-
Afamat, famós
-
Rauxa, repatana, borruntada, ramalada
-
Campanejar: altres accepcions
-
bon dia i bona ora
-
Qui no pot segar, espigola
-
El llenguatge de la ‘troica’
-
La vodka
-
Ressons de la revolució
-
Triadures, trialles
-
Ninot de Leonard Beard: «Ja ens havien deixat en calçotets»
-
Als préssecs el que és dels préssecs
-
burro
-
Els burros que trien les fotos que no toca
-
Pau Vidal: ‘carallot’
-
A l’amic d’en Sísif el proclamen carallot
-
Tòtila
-
Pau Vidal: mort de gana
-
Castellanismes (d’antany i moderns)
-
The Towpath
-
L’expansió de la barraca
-
S’enyora dels coloms la senyora dels coloms
-
D’on ve el mot ‘melmelada’?
-
Qui canvia els mobles?
-
El correuer
-
Corrent, corrents
-
El doble sentit d’entabanar
-
Rosari
-
Trinxeraire
-
El tofoner tafaner
-
L’embat mallorquí
-
A desenou de caputxos
-
Llonja, llotja
-
Maneres de dir ‘calor’
-
Més cuscanelles
-
Una brusca brusca
-
Gotim, gatimell, gotimell, xinglot, xanglot, singló, carràs…
-
Celler, cellerer
-
En Sísif no es vol amagar
-
apòleg · faula · al·legoria
-
La bugia com a unitat d’intensitat lluminosa
Comentaris recents
boga
Amb la boga, arribem a plantes d'aiguamolls, amb a...
vímet
Crec que avui és pertinent recordar-nos de Gata d...
espart
"És més fals que una corda d'almasset". Enric Va...
espart
Amb l'espart a Palafrugell se'n fan cofes...
espart
En grec àtic i en grec modern sparte és...