-
Què és el most i com es transforma en vi?
-
De besos, petons i altres sorollets
-
Una brusca brusca
-
Més cuscanelles
-
Maneres de dir ‘calor’
-
Eugeni S. Reig: “ravatxol”
-
Llonja, llotja
-
A desenou de caputxos
-
L’embat mallorquí
-
El tofoner tafaner
-
Hipocorístics
-
“Els trinxeraires també triomfen”, diu en Sísif
-
Trinxeraire
-
Rosari
-
En Sísif es refereix a l’adreçador moral
-
Eulàlia Sariola: “Heu de creure el vostre germà gran…”
-
El doble sentit d’entabanar
-
L’enterrament del gorrió
-
Corrent, corrents
-
El correuer
-
Qui canvia els mobles?
-
Quin és el teu Mecanoscrit? Les cobertes
-
D’on ve el mot ‘melmelada’?
-
Si tiren confits a la mainada, és que és un bateig: tira d’en Sísif
-
S’enyora dels coloms la senyora dels coloms
-
L’expansió de la barraca
-
«Com se veurà demà la Rambla del Mig. Nosaltres voldríem que s’hi veiés cada dia»
-
The Towpath
-
Castellanismes (d’antany i moderns)
-
Pau Vidal: pinxo
Comentaris recents
fer més por que una pedregada
Cert, jo de la meva mare sempre he escoltat aquest...
espasa
És la primera vegada que veig que ESPASA és o po...
esfreixurar
Sinònim de desbutzar....
pelar
Arran del mot d'avui he descobert la revista El Pr...
esfreixurar
El passatge d'Amadeu Cuito molt oportú en aquests...