Tal vegada no ho sapieu però també hi ha la paraula catxap, encara que ells l’escriuen cachap, com a nom d’un dels millors pastissos que conec, format per una embolicada de milfulles, molt especial, i farcit amb una crema pastissera (secret del pastisser passat d’avis a néts).
Aquest pastís tan sols s’elabora i ven en un forn/pastisseria de la localitat de Paterna i s’exporta a una infinitat de llocs.
Vos assegure que és digne de provar-se, i segur que repetiu.
—Víctor Iñúrria (l’Eliana, Camp de Túria)
Mon pare, caçador de tota la vida, deia gatxapó, i al cau gatxapera.
—Vicent Biosca (la Font de la Figuera, la Costera)
Torneu a catxapó

Comentaris recents
vetlla
Els valencians, a la major part del territori, en ...
espolsar
Espolsar també és l'acció de sacsejar rítmicam...
de cos present
"Els records.Les lamentacions són inútils." Eno...
mineta
A Pego enceníem una palometa per Tots Sants... a ...
com qui no vol la cosa
Talent en el sentit de 'gana, apetit': https://...