Tal vegada no ho sapieu però també hi ha la paraula catxap, encara que ells l’escriuen cachap, com a nom d’un dels millors pastissos que conec, format per una embolicada de milfulles, molt especial, i farcit amb una crema pastissera (secret del pastisser passat d’avis a néts).
Aquest pastís tan sols s’elabora i ven en un forn/pastisseria de la localitat de Paterna i s’exporta a una infinitat de llocs.
Vos assegure que és digne de provar-se, i segur que repetiu.
—Víctor Iñúrria (l’Eliana, Camp de Túria)
Mon pare, caçador de tota la vida, deia gatxapó, i al cau gatxapera.
—Vicent Biosca (la Font de la Figuera, la Costera)
Torneu a catxapó
Comentaris recents
guatlla
Al País Valencià, almenys a les comarques de la ...
guatlla
Aquell baix llatí "quaquĭla", per força paraula...
garrofa [2]
Una de les obres més populars d'en Frederic Soler...
llufa [2]
Correcte! Encara que per aquestes ventositats sile...
llufa [2]
Gràcies ! Nosaltres també ho empravam per una v...