cacau [6] m

Definició

Coit (col·loquial).

Usos

  • Aleshores no em costava matinar. Ni em cansava gens, de conduir; ja ens podien tirar quilòmetres que, amb tu al costat, mai no em cansava. Però allò ja s’ha acabat, estimada, i ens hem de resignar. La puta panxa ha estat la culpable, mecagondena. Els patrons ja no es refien de mi. Temen que haja perdut agilitat i els encaste qualsevol dels seus camions tan llustrosos contra un arbre. No els importa que tinga més experiència que els babaus que ara posen al volant. Quants quilòmetres devem haver fet junts? Milers i milers. Milions, fins i tot. I quants cacaus haurem pegat, tu i jo, per tots els clubs de carretera de França? Ai, Guillemette, com n’ets, de gossa. Ha estat pensar en tu i vindre’m trempera.

    La mà de ningú (Barcelona: Proa, 2011), pàg. 24

Tema de la setmana

Llegim al diari que l’Ajuntament de Palma pretén multar les parelles que facin massa fressa quan mantenen relacions sexuals. Mentre les nostres autoritats s’espremen la closca per trobar fórmules innovadores per recaptar diners, aquesta setmana veurem cinc maneres de designar el coit o clau o acte sexual, sense indicació de decibels màxims (per cert que una d’aquestes maneres és ajuntament). 

Enllaços

Temes i etiquetes

Deixa un comentari

Els camps necessaris estan marcats amb un asterisc *
L'adreça electrònica no es publicarà.

Pots fer servir aquestes etiquetes html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

cacau [5]clusca