Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
aïna
I el nom propi hi té alguna cosa a veure??...
aïna
Jo soc de Bellmunt del Priorat, del parlar de tran...
ardat
A Eivissa diem "una ardada d'orenelles", per exemp...
lletsó
A l'Horta Nord es diu llicsons....
lletsó
A la Granja d'Escarp es diu llicsons...