Què puc fer per RodaMots?

 

De vegades rebem missatges de subscriptors que ens demanen, «Què podria fer per RodaMots?». A banda de difondre l’existència de ‘Cada dia un mot’ entre els vostres contactes i de suggerir-nos mots i temes (i, sobretot, trobar passatges on quedi il·lustrat l’ús d’aquests mots, que de vegades és la part més difícil), hi ha una manera de col·laborar-hi que us agrairem prou: de tant en tant, com ja sabeu els seguidors més veterans, fem campanyes d’arreplec de virolla.

El que recollim durant aquestes campanyes és el que permet que RodaMots (i altres projectes vinculats a la Xarxa de Mots com ara el Punt de Mira o el bloQG) tiri endavant un dia rere l’altre: qui dia passa, any empeny, i amb ‘Cada dia un mot’ ja en portem més de vint, fent rodar mots. A més a més, a canvi dels vostres donatius us enviem llibres o discos de regal! Què més es pot demanar?

Les feines i despeses que tenim són molt variades: a banda de les purament tècniques (allotjament i manteniment de dominis, disseny i programació, gestió, enviament dels missatges, comissions bancàries, registre de la marca RodaMots®…), n’hi ha de vinculades a les moltes hores que passem preparant els missatges, programant-ne la tramesa diària i setmanal, gestionant altes i baixes, responent missatges (i això que alguns queden sense resposta: si és el vostre cas, us en demanem disculpes, però hi ha dies que no donem l’abast!), resolent consultes i dubtes i un llarg etcètera de galindaines.

RodaMots no rep cap subvenció de cap institució pública ni privada
ni té cap ingrés que no siguin els donatius dels subscriptors.

Tornant a les campanyes, doncs, si voleu fer alguna cosa per RodaMots, us animem a participar-hi, contribuint-hi amb qualsevol import. L’última va ser al juny del 2020 i la pròxima serà segurament cap al 2022. Tota pedra fa paret: entre tots contribuïm que els mots continuïn rodant i que puguin arribar al màxim nombre de subscriptors i lectors. Gràcies!

 

07/2020