Els arreplecs de virolla de RodaMots

 
Amb el canvi de web de rodamots.com a rodamots.cat (març 2015), la informació sobre els arreplecs de virolla de RodaMots anteriors al 2015 se n’ha anat als llimbs.
 
Per a la vostra informació, el primer arreplec es va fer el 2006. A partir de l’any següent (2007), vam decidir fer-los amb periodicitat biennal, és a dir, cada dos anys.
 
Els arreplecs es proposen justament això: arreplegar virolla per a tirar endavant RodaMots. Les campanyes duren 15 dies i estan obertes a les aportacions que hi vulgueu fer voluntàriament els subscriptors i lectors.  
 
Recordeu que la subscripció a RodaMots és gratuïta. Aquestes campanyes són imprescindibles per garantir la continuïtat i la gratuïtat del servei que oferim. Però no hi ha cap obligació de participar-hi si no voleu o no podeu, és clar.
 
Algunes dades d’interès:

  • Entre naps i cols, les despeses de manteniment passen de 6.000 euros anuals. 
  • La immensa majoria dels subscriptors de RodaMots (prop del 97%) s’estimen més no participar en els arreplecs. Però gràcies als que sí que hi participeu podem tirar endavant ‘Cada dia un mot’ i altres projectes de la Xarxa de Mots.
  • RodaMots no rep cap subvenció de cap institució pública ni privada ni té cap ingrés que no siguin els donatius dels subscriptors.
  • Ni la web ni els missatges que enviem contenen publicitat.
  • A canvi dels donatius, enviem llibres (o de vegades discos) de regal. Molts dels llibres estan relacionats amb la llengua. Alguns d’aquests llibres i discos els adquirim en condicions especials i altres ens els donen autors i editors amics de RodaMots.*

 

L’últim arreplec va tenir lloc al maig del 2017 i el pròxim segurament el farem el 2020.
 
Moltes gràcies a tots els que heu participat en els arreplecs anteriors i als que teniu la intenció de fer-ho en el futur.
 
* Les editorials que han col·laborat en les diverses campanyes de RodaMots han estat A Contravent, Adesiara, Albertí, Ara Llibres, Arola, Barcanova, Bromera, CCG, Club Editor, Columna, Cossetània, Empúries, La Campana, Labutxaca, Libros de Vanguardia, Moll, Proa, RBA La Magrana, Riurau, Sembra, Tres i Quatre, Viena, la revista Mètode, El Periódico de Catalunya i la Fundació Maria-Mercè Marçal. Moltes gràcies!