Els arreplecs de virolla de Rodamots

 
Amb el canvi de web de rodamots.com a rodamots.cat (març del 2015), la informació sobre els arreplecs de virolla de Rodamots anteriors al 2015 se n’ha anat als llimbs.
 
Per a la vostra informació, el primer arreplec es va fer el 2006. A partir de l’any següent (2007), vam decidir fer-los amb periodicitat biennal, és a dir, cada dos anys.
 
Els arreplecs es proposen justament això: arreplegar virolla per a tirar endavant Rodamots. Les campanyes duren 15 dies i estan obertes a les aportacions que hi vulgueu fer voluntàriament els subscriptors i lectors.  
 
Recordeu que la subscripció a Rodamots és gratuïta. Aquestes campanyes són imprescindibles per garantir la continuïtat i la gratuïtat del servei que oferim. Però no hi ha cap obligació de participar-hi si no voleu o no podeu, és clar.
 
Algunes dades d’interès:

  • Entre naps i cols, les despeses de manteniment s’enfilen com una carabassera
  • La immensa majoria dels subscriptors de Rodamots (prop del 97%) s’estimen més no participar en els arreplecs. Però gràcies als que sí que hi participeu podem tirar endavant ‘Cada dia un mot’ i altres projectes de la Xarxa de Mots.
  • Rodamots no rep cap subvenció de cap institució pública ni privada ni té cap ingrés que no siguin els donatius dels subscriptors.
  • Ni la web ni els missatges que enviem contenen publicitat.
  • A canvi dels donatius, enviem llibres (o de vegades discos) de regal. Molts dels llibres estan relacionats amb la llengua. Alguns d’aquests llibres i discos els adquirim en condicions especials i altres ens els donen autors i editors amics de Rodamots.*

 

L’últim arreplec va tenir lloc a la tardor del 2022 i el pròxim segurament el farem el 2024.
 
Moltes gràcies a tots els que heu participat en els arreplecs anteriors i als que teniu la intenció de fer-ho en el futur.
 
* Les editorials que han col·laborat en les diverses campanyes de Rodamots han estat A Contravent, Adesiara, Albertí, Ara Llibres, Arola, Baix Empordà, Barcanova, Bromera, CCG, Club Editor, Columna, Cossetània, Empúries, Eumo, Gregal, La Campana, La Magrana, Labutxaca, Libros de Vanguardia, Moll, Montena, Parcir, Pòrtic, Proa, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Redbook, Riurau, Rosa dels Vents, Sembra, Tres i Quatre, Viena, la revista Mètode, l’Ajuntament d’Alcoi, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, El Periódico de Catalunya i la Fundació Maria-Mercè Marçal. Moltes gràcies!