Per què cal confirmar la subscripció a RodaMots?

 

Després de les vacances d’estiu, els subscriptors de RodaMots/’Cada dia un mot’ vau rebre un missatge que us demanava que confirméssiu la subscripció.

Els subscriptors que rebeu el mot diari vau rebre aquest missatge dimecres 5 de setembre del 2018. Els que rebeu el missatge setmanal el vau rebre dijous 6 de setembre. (Si no el vau rebre, mireu que no hagués anat a parar a la paperera de brossa o spam del vostre servidor de correu.)

En aquest missatge hi havia un botó que us permetia de confirmar la subscripció amb un sol clic. Només calia fer clic damunt d’aquest botó, i la vostra subscripció quedava confirmada automàticament.

Si ja ho vau fer, a partir del 10 de setembre ja devíeu rebre els missatges de RodaMots (diaris o setmanals, segons la modalitat de subscripció que tinguéssiu) a l’adreça de sempre.

Si no vau confirmar la subscripció, entenem que ja no volíeu rebre els nostres missatges. No passa res, sempre us hi podeu subscriure més endavant, si els trobeu a faltar.

Per què us demanem aquest tràmit?

Primer, per millorar la tramesa dels missatges. A partir del setembre, els missatges de RodaMots us són enviats des de l’adreça rodamots@rodamots.cat (no rodamots@rodamots.com, que és des d’on s’enviaven fins ara), amb un nou sistema de tramesa i un nou disseny més semblant al de la web i més còmode per ser llegit des dels dispositius mòbils.

(Feu atenció que els missatges no vagin a parar a la carpeta de brossa o spam de la vostra bústia.)

I segon, en aplicació de la nova legislació de protecció de dades, per continuar rebent els missatges de RodaMots, cal que confirmeu la vostra subscripció.

Recordeu que aquesta llista és gratuïta i la manté la Xarxa de Mots, que no en fa cap altre ús fora d’aquesta tramesa.

Us en podeu donar de baixa en qualsevol moment (tots els missatges que enviem inclouen a baix de tot un enllaç que us permet dessubscriure-us de la llista).

Si pel motiu que sigui no vau rebre aquest missatge de confirmació que us diem o el vau esborrar, cap problema: sempre podeu confirmar la subscripció des d’aquesta pàgina: http://rodamots.cat/alta/

Recordeu que també ens podeu seguir al Twitter (https://twitter.com/rodamots). Tenim un compte a Instagram (https://www.instagram.com/rodamots/), però només hi pengem coses de tard en tard.

Moltes gràcies per seguir-nos i confiem que ens retrobarem en la nova llista.

 

novembre 2018