Els arreplecs de virolla de RodaMots

quote

Parlant de pistrincs, una pregunta que sovint fan alguns subscriptors és aquesta: si la subscripció a ‘Cada dia un mot’ és gratuïta i a la web i als missatges no hi ha publicitat, qui paga la festa?

Al llarg de la seva història, RodaMots s’ha adreçat dues vegades a diferents instàncies de l’Administració a la recerca d’alguna subvenció per contribuir a pal·liar les seves despeses creixents. Després de dues negatives, per pur despit vam adoptar la divisa de no demanar ni acceptar subvencions públiques. (Això de no acceptar-les és ben bé redundant, perquè si no en demanes no en rebràs pas, amb la qual cosa mai no t’enfrontaràs al galdós paper d’haver de rebutjar una cosa que no havies demanat.)

Com que les despeses hi són, per contrarestar-les seguim (també en això) l’exemple d’Anu Garg i el seu A Word A Day i de tant en tant (quan al calaix dels duros s’hi fan teranyines, bàsicament) fem campanyes d’arreplec de virolla entre els subscriptors, que tenen la feliç oportunitat, amb els seus donatius, de contribuir a la continuïtat del tinglado i fer la bona obra del dia, de la setmana o de l’any. Des d’aquí volem agrair el suport de tots aquells que han participat en aquestes campanyes i animem tots els altres paganos potencials a fer-ho en el futur perquè els mots continuïn rodant.

unquote

 

Extret del llibre RodaMots: 10 anys fent ‘Cada dia un mot’
(Barcelona: Empúries, 2009)
  

Més informació sobre els arreplecs