l’altre dia de pagès

Definició

Dia indeterminat i ja passat, però no gaire llunyà (Balears).

També: l’altre (o l’altra) diassa

Usos

  • Tornant als grafits. L’altre dia de pagès en vaig descobrir un de magnífic. Era, i hi és encara ara si no l’han fet malbé, al marge esquerre d’un dels ponts de l’autopista, just a l’arribada a Inca venint de Ciutat, exactament el d’abans de prendre la desviació per enfilar cap a Sineu s’ha dit. El retolat crida a l’espai obert fort i ample, en color vermell i en lletres ben grosses: «yo sin ti me marchito», i just baix l’autor (o autora) hi dibuixà una flor, possiblement una margalida. Magnífic. Extraordinari. Quasi em vaig passar la bifurcació per la que m’havia de desviar, surant dins el núvol que la meva imaginació mercadejava.

    Gabriel Florit, «Una de grafits» (Diari de Balears, 13 d’agost del 2008)
  • L’altre dia de pagès vaig veure una notícia per la televisió que la vaig trobar, si més no, esperpèntica. Resulta que es deia que el carburant s’havia encarit, respecte de l’any anterior, devers un 30%; paralel·lament, la notícia es complementava tot dient que una multinacional del petroli — no li faré propaganda gratuïta— havia incrementat els seus beneficis, respecte al mateix període, en un percentatge igual o superior al que ja he dit.

    Rafel Crespí«I si ens posàvem a guaret?» (Diari de Balears, 30 de maig del 2008)

Tema de la setmana

Retalls de premsa

Enllaços

Temes i etiquetes

Deixa un comentari

Els camps necessaris estan marcats amb un asterisc *
L'adreça electrònica no es publicarà.

Pots fer servir aquestes etiquetes html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

rerepaísbadomies