fer tant de paper com en Palou a sa Pobla

Definició

No fer gens de paper, ser desconegut o menyspreat (mallorquí).

Si l’enviam en representació de l’empresa farà tant de paper com en Palou a sa Pobla: no li farà cas ningú.

Usos

  • Nosaltres el dia de Nadal el celebràvem a ca els padrins. El meu padrí ni va voler sentir a parlar de convidar un americà, malgrat els precs dels néts. A banda que ja ballàvem estrets, ell raonava: cap de nosaltres xerra anglès i el pobre soldat farà el paper d’en Palou de sa Pobla. Un cosí meu, en Tofolet, tenia un amic que vivia a la mateixa escala, n’Ignasi Fuster, a qui anomenaven «Nasito». Els seus pares sí que havien consentit a convidar un soldat, i veient en Tofolet tan il·lusionat en conèixer un americà, li digueren que hi anàs a menjar els torrons. Tots ens moríem d’enveja quan en Tofolet, tot cofoi, una vegada dinat, va davallar a ca els veïnats.

    «Un Nadal diferent» (Diari de Balears, 14 de desembre del 2005)

Tema de la setmana

No ens deixareu fer el paper d’en Palou de sa Pobla, oi? Avui 23 de 2 a 3, en Palou (Jordi) i en Pau (Vidal) signen exemplars del llibre RodaMots a Barcelona, al tendal de Laie a passeig de Gràcia/Casp. Ja us hi podeu afanyar, que és l’única aparició conjunta del duet! 

Enllaços

Temes i etiquetes

Deixa un comentari

Els camps necessaris estan marcats amb un asterisc *
L'adreça electrònica no es publicarà.

Pots fer servir aquestes etiquetes html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en Pere, en Pau o en Berenguerala mare del Tano!