Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
esclata-sang
A Bocairent (la Vall d'Albaida), també. Anem a ap...
esclata-sang
A la Safor, majoritàriament es diuen bolo...
esclata-sang
A Eivissa i Formentera, pebràs....
eixavuiro
He llegit que a la definició poseu Osona i Ripoll...
sangtraït
A Illa de Tet (Rosselló), els pares conreuavan un...