Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
xop -a
Com a curiositat, a Menorca a més de xop...
falaguer -a [2]
A Tarragona jo he sentit el mot falaguer ...
falaguer -a [2]
A Eivissa, falaguer també té el sentit ...
envelat -ada
Al Bages diem embalar-se, embalat...
envelat -ada
A Xixona diem "anar embalat", "anar a tota paleta"...