Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
amarar
També "amerar"? "Amerar" no sols és la forma ant...
vilatge
A la plana del Rosselló, el CHENOPODIUM album és...
aiguatge
Nosaltres diem REIXIU, però no sé si ens referim...
amarar
Curiós que en el poema que citeu de Vicent André...
moll -a
I encara m'he deixat la "molla" del pa, que a Pala...