Una nova web per a RodaMots!

 

Rodamotaires del món,

Com ja us havíem anunciat i molts ja deveu haver vist, avui estrenem una nova web en un nou domini (rodamots.cat).

Hi hem estat treballant molts mesos i hi hem abocat molta il·lusió. A mesura que us hi aneu familiaritzant, ja descobrireu les múltiples aplicacions i novetats que conté.

Aquest nou format es pot veure amb comoditat des de qualsevol navegador i dispositiu electrònic.

Una altra novetat important és que podeu fer comentaris als mots (tant als que anem enviant com als antics). L’únic que us demanem és que siguin breus, entenimentats i que s’atinguin a qüestions de llengua.

La conversió de l’antiga base de dades (amb més de 3.500 mots i molt de material addicional acumulat al llarg d’onze anys de funcionament) al nou entorn WordPress ha estat força complexa i en alguns casos hi ha enllaços erronis, dades incompletes, etc. De mica en mica mirarem d’anar resolent aquests problemes, però si en trobeu cap que vulgueu comunicar-nos, podeu fer-ho mitjançant aquest formulari. Utilitzeu aquest formulari per informar-nos també sobre qualsevol incidència de visualització.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Aquesta nova web no hauria estat possible sense la feinada tècnica de la Núria Ramoneda, subscriptora de CD1M i professional del desenvolupament web. Però també gràcies al suport de tots vosaltres: més de 25.000 subscriptors i prop de 5.000 seguidors al Twitter! La vostra fidelitat al llarg d’aquests 16 anys és el millor estímul per continuar fent rodar mots.

La tramesa diària (o setmanal, segons la modalitat de subscripció que tingueu) dels missatges continua a càrrec de Drac Telemàtic, o sigui que per aquesta banda la professionalitat també queda garantida. D’aquí a poc temps també canviarem el format en què enviem els missatges.

Us invitem a explorar (i explotar) la nova web… i a dir-hi la vostra!

Cordialment,

Jordi Palou · RodaMots

El Montmell (Baix Penedès), 9 de març del 2015