minimàlia.net

 

minimàlia.net era una web i una llista de correu que entre els anys 2007 i 2019 va estar enviant una frase al dia a la gent que s’hi volia subscriure.

Les frases enviades cada dia s’anaven emmagatzemant a la web, on es podien consultar per temes i per autors. Aquesta web s’havia dissenyat fa molts anys i en canviar-la de servidor no l’hem poguda mantenir. Ens sap greu.

D’altra banda, a partir del 2019 vam deixar d’enviar la frase del dia per correu als subscriptors.

Si hi havíeu estat subscrits i trobeu a faltar la frase del dia, sempre us podeu subscriure a Rodamots. Els missatges que envia ‘Cada dia un mot’ inclouen al final la secció ‘La frase del dia’, que al capdavall és d’on trèiem les frases que després es reenviaven a Minimàlia (amb un parells d’anys de diferència, això sí).

‘La frase del dia’ de Rodamots la reenviem també mitjançant el compte de Twitter @minimalia_net, que us convidem a seguir.

Durant un temps també hem tingut compte a Instagram (https://www.instagram.com/minimalia_net/), tot i que últimament quasi no l’actualitzem. Però si us fan gràcia les frases «imatjades», a Instagram en trobareu una bona pila: una per a cada dia de l’any i encara en sobren!

Si voleu compartir una bona frase, podeu fer-ho mitjançant el formulari de contacte de Rodamots.