cotxe de punt

Definició

Cotxe (normalment de lloguer) que té un punt determinat on situar-se a disposició de qui el necessita.

Els cotxes de punt eren típics de la Barcelona dels anys vint.

Usos

  • Em vaig aturar a fer-hi el nas i vaig veure, per primer cop en la meva vida, com filmaven una pel·lícula. Que divertit! Tenien la càmera damunt un carretonet i agafaven una noia que sortia del Baixador amb una petita maleta a la mà i pujava en un cotxe de punt. Allò era tot.

    Avel·lí Artís-Gener, Viure i veure, vol. 1 (Barcelona: Pòrtic, 1990), pàg. 354

Temes i etiquetes

Deixa un comentari

Els camps necessaris estan marcats amb un asterisc *
L'adreça electrònica no es publicarà.

Pots fer servir aquestes etiquetes html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sondrollcobriment de cor