Avís legal · Privacitat · Galetes · Crèdits

 

Avís legal

RodaMots® gestiona els dominis rodamots.cat i rodamots.com. Forma part de la Xarxa de Mots, una associació sense ànim de lucre que des del 2005 es dedica a la promoció de la llengua i la literatura a través d’internet.

La subscripció a ‘Cada dia un mot’ és gratuïta. Per subscriure-us-hi, ompliu les vostres dades en aquesta pàgina.

 

Privacitat

D’acord amb la legislació sobre protecció de dades, us informem que rebreu els missatges de RodaMots a l’adreça que ens faciliteu, que serà incorporada al nostre arxiu. Podeu cancel·lar la subscripció en qualsevol moment. Teniu dret a sol·licitar l’accés a les vostres dades, modificar-les o cancel·lar-les escrivint a info@rodamots.cat.
  
Les dades que ens faciliteu, tant si us hi subscriviu com si feu comentaris a la web, no es faran públiques ni tindran cap altre ús que el relacionat amb la finalitat d’aquest servei.

 

Galetes

Aquesta web utilitza galetes per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar estadístiques d’ús de la web. Considerem que, si continueu navegant-hi, n’accepteu l’ús. Podeu obtenir més informació aquí.

 

Crèdits

El promotor i responsable de RodaMots és Jordi Palou. La web ha estat dissenyada i programada amb WordPress per Núria Ramoneda. El logotip de RodaMots l’ha dissenyat Mònica Ramoneda. La tramesa dels missatges de ‘Cada dia un mot’ la fa DRAC Telemàtic.