Avís legal · Privacitat · Galetes · Crèdits

 

Avís legal

Rodamots® gestiona els dominis rodamots.cat i rodamots.com. Forma part de la Xarxa de Mots, una associació sense ànim de lucre que des del 2005 es dedica a la promoció de la llengua i la literatura a través d’internet.

La subscripció a ‘Cada dia un mot’ és gratuïta. Per subscriure-us-hi, ompliu les vostres dades en aquesta pàgina.

 

Privacitat

D’acord amb la legislació sobre protecció de dades (Reglament General de Protecció de Dades o GDPR de la UE), us informem que rebreu els missatges de Rodamots a l’adreça que ens faciliteu, que serà incorporada al nostre arxiu. Podeu cancel·lar la subscripció en qualsevol moment. Teniu dret a sol·licitar l’accés a les vostres dades, modificar-les o cancel·lar-les escrivint a info@rodamots.cat.
  
Les dades que ens faciliteu, tant si us hi subscriviu com si feu comentaris a la web, no es faran públiques ni tindran cap altre ús que el relacionat amb la finalitat d’aquest servei. En el moment que us doneu de baixa, les dades seran eliminades.

 

Galetes

Aquesta web utilitza galetes per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar estadístiques d’ús de la web. Considerem que, si continueu navegant-hi, n’accepteu l’ús. Podeu obtenir més informació aquí.

 

Crèdits

El promotor i responsable de Rodamots és Jordi Palou. La web ha estat dissenyada i programada amb WordPress per Núria Ramoneda. El logotip de Rodamots l’ha dissenyat Mònica Ramoneda. La tramesa dels missatges de ‘Cada dia un mot’ la fa Dieres.