Informació sobre l’ús de les galetes

Les galetes o cookies són breus informacions que s’envien i emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a una web. Les galetes es poden utilitzar per recaptar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no se solen conservar (galetes de sessió), o per conservar les dades de l’usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Hi ha diversos tipus de galetes:

  • Galetes tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials, etc.).
  • Galetes de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració, etc.).
  • Galetes d’anàlisi que permeten l’anàlisi anònima del comportament dels usuaris de la web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació amb l’objectiu de millorar la web.
  • Galetes publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web.
  • Galetes de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web sobre la base del comportament i els hàbits de navegació de l’usuari, d’on s’obté el seu perfil i aquest fet permet personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador de l’usuari.

RodaMots.cat únicament utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació, en tractar galetes d’anàlisi, us hem sol·licitat el vostre consentiment per al seu ús, i en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

De tota manera, us informem que podeu activar o desactivar aquestes galetes seguint les instruccions del vostre navegador d’internet:

Chrome: Configuració –> Mostrar opcions avançades –> Privacitat –> Configuració de contingut

Firefox: Eines –> Opcions –> Privacitat –> Historial –> Configuració personalitzada

Internet Explorer: Eines –> Opcions d’internet –> Privacitat –> Configuració

Safari: Preferències –> Seguretat