Tal vegada no ho sapieu però també hi ha la paraula catxap, encara que ells l’escriuen cachap, com a nom d’un dels millors pastissos que conec, format per una embolicada de milfulles, molt especial, i farcit amb una crema pastissera (secret del pastisser passat d’avis a néts).
Aquest pastís tan sols s’elabora i ven en un forn/pastisseria de la localitat de Paterna i s’exporta a una infinitat de llocs.
Vos assegure que és digne de provar-se, i segur que repetiu.
—Víctor Iñúrria (l’Eliana, Camp de Túria)
Mon pare, caçador de tota la vida, deia gatxapó, i al cau gatxapera.
—Vicent Biosca (la Font de la Figuera, la Costera)
Torneu a catxapó
Comentaris recents
sol i vern
Ahir em vaig enganyar: en lloc de posar nitrogen (...
a empentes i rodolons
Aquí caic, aquí m'aixeco (o ací caic, allà m'a...
a empentes i rodolons
Aquesta frase sempre m'ha agradat molt. És compan...
comptat i debatut
Fet i fotut, per extensió a l'Em...
sol i vern
"L’allioli no és pas substància per a menjar-l...