Tal vegada no ho sapieu però també hi ha la paraula catxap, encara que ells l’escriuen cachap, com a nom d’un dels millors pastissos que conec, format per una embolicada de milfulles, molt especial, i farcit amb una crema pastissera (secret del pastisser passat d’avis a néts).
Aquest pastís tan sols s’elabora i ven en un forn/pastisseria de la localitat de Paterna i s’exporta a una infinitat de llocs.
Vos assegure que és digne de provar-se, i segur que repetiu.
—Víctor Iñúrria (l’Eliana, Camp de Túria)
Mon pare, caçador de tota la vida, deia gatxapó, i al cau gatxapera.
—Vicent Biosca (la Font de la Figuera, la Costera)
Torneu a catxapó
Comentaris recents
floricol
Dins el volum II de la Flora dels Països catalans...
figaflor
'Figaflor' també esmentada com 'bacora' arreu del...
figaflor
A Palafrugell als fluixos de caràcter i encantats...
figaflor
A les "Orgues" a Illa de Tet, els pares van arranc...
portar virosta
Jo sempre he sentit l'expressió "tenir mala viros...