Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
paleta
A Ciutadella, dels paletes en deim manobres,tant s...
marger -a
El camp dels pares a Illa de Tet, on conreuavan pr...
marger -a
Clar que sí. Eixa és la paraula valenciana (i no...
marger -a
Sí, i tant! https://www.diccionari.cat/GDLC/a...
marger -a
Podria dir-se: amargenar i amargenador?...