Salvador Comelles
En el braç d’un parisenc,
hi ha una crema de castanya
o bé un dolç pastís Tatin.
En el braç d’un català,
trobaràs crema cremada
o un bon tou de massapà.
En el braç d’un esquimal
hi ha una nata molt glaçada
del principi al final.
En el braç d’un tuareg,
encenalls que són de coco
i trossets de dàtil sec.
I si el braç és de gitano,
xocolata de la negra
com la tapa d’un piano.
Salvador Comelles (amb il·lustracions de Mariona Cabassa), Paraules amb cap i peus (Barcelona: Barcanova, 2011), pàg. 38-39
Comentaris recents
tarannà
Com es ben sabut, a l'interior del País Valencià...
mannà
El gran diccionari de la llengua catalana dona per...
anar lluny d’osques
A banda d'un petit senyal, una osca és també un ...
anar-li al darrere amb un flabiol sonant
Anar ‘radere’ de peix mort, a...
anar a la vela
La frase feta d'avui sembla una mica com l'express...