Per què cal confirmar la subscripció a RodaMots?

 

Fa unes setmanes els subscriptors de RodaMots/’Cada dia un mot’ vau rebre un missatge que us demanava que confirméssiu la subscripció.

Els subscriptors que rebeu el mot diari vau rebre aquest missatge dimecres 5 de setembre. Els que rebeu el missatge setmanal el vau rebre dijous 6 de setembre. (Si no el vau rebre, mireu que no hagués anat a parar a la paperera de brossa o spam del vostre servidor de correu.)

En aquest missatge hi ha un botó que us permet de confirmar la subscripció amb un sol clic. Només cal que feu clic damunt d’aquest botó, i la vostra subscripció quedarà confirmada automàticament.

Si ja ho heu fet, a partir del 10 de setembre ja deveu rebre els missatges de RodaMots (diaris o setmanals, segons la modalitat de subscripció que tingueu) a l’adreça de sempre.

Si no confirmeu la subscripció, entendrem que ja no voleu rebre els nostres missatges. No passa res, sempre us hi podreu subscriure més endavant, si els trobeu a faltar.

Per què us demanem aquest tràmit?

Primer, per millorar la tramesa dels missatges. A partir del setembre, els missatges de RodaMots us són enviats des de l’adreça rodamots@rodamots.cat (no rodamots@rodamots.com, que és des d’on s’enviaven fins ara), amb un nou sistema de tramesa i un nou disseny més semblant al de la web i més còmode per ser llegit des dels dispositius mòbils.

(Feu atenció que els missatges no vagin a parar a la carpeta de brossa o spam de la vostra bústia.)

I segon, en aplicació de la nova legislació de protecció de dades, si voleu continuar rebent els missatges de RodaMots, cal que confirmeu la vostra subscripció.

Si hi feu clic, confirmareu que encara voleu fer part de la llista RodaMots/Cada dia un mot, que envia missatges per correu electrònic a la vostra adreça.

Aquesta llista és gratuïta i la manté la Xarxa de Mots, que no en fa cap altre ús fora d’aquesta tramesa.

Us en podeu donar de baixa en qualsevol moment (tots els missatges que enviem inclouen a baix de tot un enllaç que us permet dessubscriure-us de la llista).

Si pel motiu que sigui no heu rebut aquest missatge de confirmació que us diem, cap problema: sempre podeu confirmar la subscripció des d’aquesta pàgina: http://rodamots.cat/alta/

Recordeu que també ens podeu seguir al Twitter (https://twitter.com/rodamots).

Moltes gràcies per seguir-nos i confiem que ens retrobarem en la nova llista.

 

setembre 2018