A l’estiu, mots de guàrdia a la web

 

Rodamotaires del món,

Com cada estiu, tanquem la paradeta i marxem de vacances. Des del 27 de juliol i fins al 7 de setembre, en què tornarem amb les senalles carregades de mots, no rebreu els missatges diaris ni setmanals de RodaMots.

Ara bé, com que ens consta que hi ha alguns motaddictes que no desconnecten mai, durant aquestes setmanes reciclarem alguns mots antics que anireu trobant a la web.

Si de dilluns a divendres aneu visitant aquest enllaç hi trobareu mots que ja hem enviat fa anys, però que s’han ofert voluntaris per estar de guàrdia durant les vacances (amb la particularitat que tots estan trets del mateix llibre, El quadern gris, de Josep Pla, que enguany ha fet 50 anys).

Recordeu que aquests mots no els rebreu per correu electrònic, sinó que només els trobareu si visiteu la web i feu clic al botó Mot d’avui. També podeu seguir-los via RSS o Twitter. Els missatges de CD1M amb nous mots es tornaran a enviar a partir del primer dilluns de setembre.

Els qui enyoreu la frase del dia, sempre podeu visitar Minimàlia i a la pàgina inicial trobareu una frase aleatòria de les enviades al peu dels missatges de RodaMots. També podeu aprofitar per subscriure-us-hi! (tot i que Minimàlia també tanca per vacances durant l’agost).

Bones vacances i fins al setembre!

Jordi Palou
El Montmell (Baix Penedès), 22 de juliol de 2016